onsdag 3 november 2010

Trassel, trassel

Jag kämpar på med mina "grejer". Går upp en timme tidigare på morgonen än vad som normalt kallas nödvändigt och knatar ut med mina bungystavar. Men ärligt talat är det härligt när man väl är på väg. En stund för eftertanke. Man resonerar så bra med sej själv när man går. Ibland tänker man vad bra man har det med så många goa människor runt sej. Familjen först och främst men också alla vänner. Och ett bra arbete med bra jobbarkompisar. Men ibland går man och avreagerar sej på sånt som inte faller lika bra ut. Man får rensa själen lite helt enkelt.
Som den periodare jag är så går jag ju in ganska hårt med det som gäller för tillfället. Som ni ser på bilderna så är min tillvaro ganska randig och trasslig just nu. Många ränder blir det. Men kul vore om man kunde få till en tröja till alla glina (läs: mina älsklingar).
Som om det inte räckte med stavgång och tröjor så satte Kajsa ett nytt griller i skallen på mej med kom härliga chiliskorporna. Dom är SÅ goda. Lite masigt med rostandet av nötterna men vågar inte utesluta det, för jag tror att smaken beror lite på just det. Mmmmmmmmm! Är inne på tredje plåten. Har haft med både till jobbet och annorstädes. Snart är det dags för saffranskorporna. Dom går heller inte av för hackor.


Men SNÄLLA. Ge mej inga nya roliga idéer på ett tag. Jag får nog reda ut av det jag har så länge. Och boklutet måste ha sin tid också emellan. Timeout?
PS Fick se att det syntes på bilden att jag nallat av snartarna på plåten. Inte bra. DS

1 kommentar:

Grym sjö! sa...

Du är den flitigaste lilla myra jag vet! OCH den goaste :)