torsdag 2 juli 2015

Gött o várt.

Ja så kom sommaren då. Och nog börjar man oja sej ganska snart. Trots shorts och linne blir det fort plågsamt varmt. Man svettas överallt. Känner hur svetten rinner i pannan och på ryggen rinner en flod ner och sugs upp av byxlinningen. Samma på framsidan. Så när man går ur postbilen är man rädd det ska se ut som om man kissat på sej. Så genomblöt blir man. Det är inte många bilar idag som saknar AC, men postbilarna gör det. Men man har i alla fall en vacker arbetsplats när man åker runt på landsbygden. Sjöar, slåtterängar, fält fulla med blomster (lupiner) och vackra hus.

Det är lite i varmaste laget att gå rund med gräsklipparen men det måste nog göras. Och här inne i villakvarteren vill man inte spara det för länge så man stör grannarnas frid på kvällen. Så det får nog bli en repa i alla fall.

Nu är det en vecka kvar till min semester börjar. Känns riktigt överkomligt. Den som spar han har, det roliga kvar. Och den årliga kustenresan med Lina är bokad. Kul att vi kommer iväg i tid i år.

Fick mitt inbetalningskort till polisen idag. Hoppas dom kommer igång med min licensansökan.

Det är mycket nu. =)



Inga kommentarer: