måndag 27 maj 2013

Phu!

Jösses!!!!! vad man kan missta sej om sin kondition. I alla fall om statusen hos vissa muskler. Både syrran och jag har väl hållit igång och rört på oss förut. Men CYKLAT har vi inte gjort. Gotland har man ju hört om hur flakt och utan backar det är. Men jag kan avslöja att riktigt så är det inte.
Vi tog bilen med cyklarna där bak med in till Visby och parkerade nere vid hamnområdet. Sen så tog vi en tur runt muren på cykel. Mestadels utvändig både för att se det magnifika och för att det är kullersten på gatorna inom muren.
Sen var vi på Gotlands Fornsal som är ett museum. Mycket att titta på där.
Vi hade sen bestämt oss för att cykelledes åka ut till Högeklint. En nätt liten tur på 5 km enkel väg. Om man tar rätt väg vill säja. Först korkade vi nästan på backen upp från hamnen. Sen lyckades vi missförstå väganvisningen så det slutade på mer än det dubbla antal kilometer som var beräknat tur&retur. Men det var häftigt att se så det var värt mödan. Och nu fick vi ju välbehövlig motion så vi med gott samvete kunde njuta av middagen när vikom hem. Grillat älgkött, holumiost, syrrans aioli och  bearnaise-sås. Och rödvin!!! Det ni.

Nu kojar vi och laddar för dag 2.

1 kommentar:

Anonym sa...

Carpe Diem!

KRAM på er!! /Katrin