torsdag 30 maj 2013

Torsdag 30 maj på Gotland.

Shit!!!!!
Jag önskar det vore möjligt ladda med lite bilder på allt vi upplever och se här på Gotland syrran och jag. Gårdagen började lite illa med att syrran vaknade med kass rygg. Totallåsning. Sån där som gör att man knappt orkar andas djupt, nysa eller skratta. Men vi fick tid för massage på henne i Hemse under dagen och sen kunde vi fortsätta ut till Ljugaren och kolla in rauker. Det blev en jättefin tur trots att vi inte kunde ta cyklarna. Efter en middag med grillat älgkött och närodlad sparris med parmesan (och lite rött ;) till det) kom värdfolket, världens goaste fd Göteborgare, och bjöd med oss på sightseeing nere vid kusten rakt österut. Vi såg Karlsöarna, en himla massa fin strand, fiskelägen, skyddsvärn och vildrabbisar (kaniner).
I dag vaknade Kerstin och var förvånansvärt bra i ryggen. Vädret helt magiskt. Så vi bestämde att ta Gotlands södra udde. Körde bil ner till Burgsvik och tog cyklarna ner, först till Hoburgen och Hobursgubben som är en rauk, och sen ner till sydspetsen för att sen cykla västsidan upp tillbaka till bilen. Och jag fattar det inte, men det var UPPFÖR HELA VÄGEN!!!!!!!!!!!!
Mina ben stumnade flera gånger. Konditionen pallade men benen ville liksom inte. Och det var faktiskt mist 3,5 mil (uppför).
Gott komma "hem" och få ta igen sej med lite rött och ost i väntan på middag. Enkelt idag eftersom vi hade zuccinilasagne att värma.

I morgon sista dagen som vi troligen tar på plajan på östsidan. MEN va gott vi har det.

Inga kommentarer: