fredag 31 maj 2013

Grand final!

Nu är vi där. Sista dagen på vår semesterresa. Man är verkligen lyckligt lottad som har en syster som man tycker så mycket om. Så mycket att man kan åka på en veckas semester med henne. Kerstin och jag har inga problem att samsas. Osamsandet gjorde vi över när vi var ungar. Nu funkar vi perfekt. Vill samma, tänker lika och vill hela tiden varandra väl.
Idag var det lika strålande väder igen när vi vaknade. Syrrans rygg är inte 100 men klart var att gick det med Hoburgen & co igår så ska vi fixat idag åxå. Vi hade inte större planer än att cykla dom 8 km
ner till västra kusten dit våra gulliga värdar visat oss. Där skulle vi solbada och leta "kattskallar" som dom kallar en viss typ av stenar som formats under årtusenden (läs 10-tusenden) av år när vi satt ihop i en enda stor kontinent. Vi har fått med stenar med havsanemoner från vår tid i Afrika mm.
Nu känns det gott att ha dom ca 12 milen på cykel som det faktiskt blev med i bagaget. Som husägare och mormödrar mm mm hinner ingen av oss just nu med nån värre utsvävning på motionsfronten.
Lite spännande var det åxå på torsdag när vi cyklade ner mot Hoburgen. En liten sketen stenig väg med bred gräsrand i mitten i ca 5 km för att sen stå framför en grind där en skylt säjer "VARNING FÖR TJUREN". Ett helt bestånd av dikor, kalvar och så denna mastodonta tjur. Men latheten vann och vi trotsade faran och genade genom hagen till nästa grind. Det kommer en bild.
Nu städar vi och gör allt vi kan färdigt för hemfärden i morgon. Klockan 6.45 i morgon måste vi ha kört på färjan i Visby i morgon och lämnat en städad stuga efter oss.
Men vilken vecka. Vilka goa hyresvärdar. Allt känns så himla gott o vi är så nöjda.

Värmland here we come!!!!!!!

Inga kommentarer: