måndag 25 januari 2016

Bekymmer och nya erfarenheter.

Just nu är det tungt att behöva se en närstående fara illa och inte kunna göra mer än försöka underlätta dom praktiska bestyren och visa att man bryr sej om henne. Man kan inte ens föreställa sej hur hon mår. Ens egna referensramar är alldeles för små. Man får hoppas hon kommer igenom det snart.

Vintern har tagit time out för några dagar. Plusgrader och regn är det som gäller just nu. Var ute i skogen och jagade räv i söndags och blev sorkblöt in på bara kroppen. Vi var ett gäng på 18 jägare och en hundförare med två hundar. En shillerstövare och terrier. Det blev både jakt och sist gick terriern in och jagade ut en räv ur sitt gryt. Trots ruskvädret en trevlig dag och en del nya intressanta erfarenheter. Det blev inte heller denna jakt någonting skjutet, men det blir ju som det blir. Och rävar fanns det och hundarna var duktiga. Det finns också en hel del spår efter rådjur och hare och en och annan älg. Det är ju betryggande.

Ska nu gå och vila mej och lyssna lite på min nya cd-bok efter en tuff dag i "spåret". Väglaget är halt och där det inte plogats får man tugga sej fram. Hoppas det blir lite mer vinter igen. Önskeläget är en par decimeter snö och -5 grader. Vore fint det. =)

Inga kommentarer: