tisdag 2 april 2013

Påsk mm.

Det är mycket nu. Och nu händer det fort. Sommartiden har slagit till och man märker från dag till dag att det våras. Har haft två helt makalöst härliga helger. Förrförra helgen fick jag/vi låna Erikas två tjejer.Tyvärr pga sjukdom men inte destomindre välkommet. För att inte varit hos mej här i huset var det inga problem att få dom hemmastadda. Dom intog Gamla Vägen 13 omedelbart och var snabbt som hemma här. Lekrummet var inbott och blev också sovhörna under de nätter dom stannade. På dagarna var vi ut till Mon och levde rövare med Nilsson. Åkte fyrhjuling (vintertid försedd med  band), grillade och baskade i snön. Och vilket väder vi hade. Soligt och härligt.

Samma soliga väder blev det även i påskhelgen. Fredagen var hela patrasket hitbjudna på påskmiddag. Riktigt spännande att se hur detta lilla hus skulle kunna hysa gänget med lek och matservering. Men det gick över förväntan. Nu var ju alla ungarna hemmastadda och lekte hej vilt i alla grejer. Vilken mormorsdröm och få ha dom samlade. Synd bara att Emma och Titti inte kunde vara med. Då hade det varit fullkommligt.

Resten av helgen har njutits på Mon med turer på sjön både med fyrhjulingen och till fots. Enormt skön avkoppling. Annandag påsk träffades jag och tjejerna på Rudskogen för röjning i gamla saker. Men även det var ju ett ypperligt tillfälle att få vara tillsammans.

Nu är det jobb som gäller igen. Har en tjej med mej på posten som ska lära sej för att kunna vara vikarie i sommar när semestrarna börjar. För nu ska det bli sommar snart. Först ser jag fram emot en vecka på Gotland med syrran i maj. Och sen har jag den riktiga semestern att vänta på.

Men närmast ser jag fram emot besök av Emma och vovsingen Java i morgon.

Inga kommentarer: