lördag 26 oktober 2013

26 Oktober

Ja nu är det gott det är helg igen. Har varit en tuff vecka med långa dagar, tufft väder och turbulens på jobbet. Vi har stora förändringar att vänta fr.o.m den 4 november. Detta datum styrs all vår post från Hallsberg. Att vi bor så långt bort från all ära och redlighet är dock vår stora lycka i detta fall. Vi får vår post levererad med en särskild lastbil, så tidsskillnaden på morgonen blir inte så stor i vårt fall. Men lite senare, vilket resulterar i senare utgång på postturen. Dessutom ska vi spara, så vi blir pålagda mer arbete både inom stationen och längre turer. Tyvärr är det inte största problemet, utan att ingen hållbar plan finns för denna nya organisation. Men vi får hoppas detta kan lösas på en vecka. (!!!!!!) Men det är skönt att vi inom gruppen är överens om att göra det bästa av situationen för alla.
Sitter och lyssnar på ett ihållande regn. For till Nilsson i går/fredag kväll med pizza och hade en slö och fin kväll. Men i dag är särbon ute på jakt och jag for hem till mej för lite helgpyssel. Lövkrattning uteslutet i detta regn.
Några timmar senare....
Slapp bekymra mej om regnet. Fick ett mycket välkommet besök av David. Bästa jag vet att få dessa fikapratstunder. Jag har världens goaste ungar, barnbarn och så dessa härliga "respektiver".
Nu ska jag helt enkelt bara småpyssla lite inför nästa arbetsvecka (som mest troligt blir en smärre pärs innan allt landar) och sen åka tillbaka till Mon och "hänga" med goaste särbon.

Bifogar bilder som bevis på att det faktiskt händer ett och annat.
Rhododendro borta, tujor på plats.

Klinkersläggning starkt på G.

2 kommentarer:

Grym sjö! sa...

Men du, va snyggt!! Hoppas det inte blir alltför tufft på jobben utan du har lite energi kvar att få till det vid kakelugnen :) Kram

Tuss sa...

Det är verkligen på lång sikt. Det blir en ruta då o då mellan varven. Har inte fått igång kapen än. Ska byta skärskiva. Men det får ta sin tid. =) Än så länge använder jag en skär/bryttång men den funkar inte på rundade profiler. Du vet vilket pill det är. =P