tisdag 10 mars 2009

SPA

Idag bar det av till Sunne. Den mångåriga traditionen som legat på is några år. Vi blev sex damer som kom iväg fördelade i två bilar. Vi hade i det längsta hoppats få Inger med oss men så blev det inte. Nästa år. Men inte var det somm förr. Vi bokade stora paketet och bespetsade oss på den superba lunchbuffén som brukar serveras där. Men i år fanns bara bråkdelen av det som fanns förr. Men det som serverades var gott. Jättegott. Lite snopet bara.
Vi började med yoga och sen var det full fart med bad, stretch, pilates, solarie, träningshallen (även den decimerad) och ännu mera bad. Vi fikade och gottade oss rejält. Det blev en hel del prat eftersom vi inte har så mycket kontakt nu som förr. Men lika roligt ihop. Så synd att Inger inte var med bara.
Väglaget var fint och vi hade flyt både dit och hem. Nöjd och belåten med dagen ska jag ladda för morgondagens prövningar.
Tack så hemskt mycket för sällskapet, tjejer. Och tack familjen som gav mej en extrabehandling för ögonbryn och fransar. Lyxigt och väldigt lyckat. Nu är jag hemskt vacker =)
Walking on (if not brooken) glass



Else-Marie, Inga-Lill, Britta, Margareta och Eva-Britt och på övre bilden även jag.







1 kommentar:

Grym sjö! sa...

Fanns det tillräckligt att äta för en LCHF:are? Kan du bli vackrare. Sis tycker du är så fin så :)