måndag 30 mars 2009

Städhelg

Sist helg gick mest i städandets tecken. I stället för veckouthyrning är det meningen att Davids kompis Glenn ska hyra den på stadig basis. Men det är inte bara bara att tömma ett fullt utrustat och möblerat hus. Det blev en del möbelrockard. En del hit och en del dit. Lars-Erik, David och Micke stökade med det (Lars-Erik hade väl ganska mycket Irma-pass åxå) medan Lina och jag tog i tu med städningen. Mycket gnuggande och fejande blev det. Men det är ju faktiskt lite lättare att städa utan möbler överallt. Och vi fixat. Hela lördagen och en slutspurt på söndag. Lina kämpade en del på lördag kväll med att få ordning på det som kom in hemma åxå.
Sen hade vi faktist trevligt samtidigt. Lagade en del god mat och koslade oss. Jag hade ju köpt en ny receptbok och i den hittat ett recept på lchf-"bröd". Det fungerade bra som påläggsunderlag och Irma fick verkligen smaken på det. Roligt se henne mumsa. Jag lägger ut receptet på hälso-bloggen.
Annars på tal om röjet så blir det nog bra så här. Nu fick vi till flera familjevänliga bäddmöjlig-heter. Har varit i Byn på måndag och börjat städa på kontoret som nu ska bli gästrum det åxå.
Mycket papper och mycket annat som kan kastas. Och många grejer som kanske kan hamna på rätt ställe vad det lider.
Middag med David och Emma var åxå ett plus. Emma har praktik i Årjäng så hon är bybo hon med.

Inga kommentarer: