måndag 16 mars 2009

Tänkvärt

Jag tycker det är så roligt att kolla in på döttrarnas och syrrans bloggar. Särskilt i Erikas blogg händer det saker jämt. Och det är väl meningen att man ska följa upp händelser och tankar allt som oftast. Man kanske har svårt att dela med sej av tankar ibland. Men som vi kom att prata om Erikas mormorsmor nu i helgen. Om "visdomsord" och bra levnadsregler. Kanske inte allt hon hade myntat själv men inte desto mindre tänkvärt. Man kan få sej en tankeställare då och då.

Har haft en helg full av umgänge med familj. Nemi och Lukas har varit i Byn hela helgen och på söndag kom även Erika med flickorna. Per var ju redan där sen fredag och fixade med bilen. Det blir lite extra att få rå om dom så. Man känner av att man inte är 25 år längre. Orken är inte som man skulle önska. Man skulle vilja räcka till att göra en del extra men på nåt vis blir det fullt upp med att få verksamheten att fungera. Dom är så härliga, alla på sitt vis. Det där lilla extra kom morbror David och Emma och gjorde med Nemi och Lukas. Tog dom med ut i snön och åkte bob. Sen baskade dom i snön. Morfar kom åxå och hjälpte till och det blev snötunnel att krypa i.

Det fattas nästan alltid nån. Nu var det Lina & co som inte dök upp. Dom satt väl och tittade in i brasan i nyinstallerade kaminen får man tro. Men dom saknades. Men Kajsa & co kom i alla fall inom när barnen hämtades.

Titti lyckades vi lura upp på fika 2 ggr på söndag. Först var hon uppe på morgonkaffe där hon tagit med sej bullar. Och sen när Erika & co kommit blevdet en eftermiddagsfika åxå. Emelie hade bespetsat sej på Tittibullar hon med, och det blev det. Tur vi har Titti. Hon fixar ju alltid lunch åt mej när jag kör den linjen åxå så jag är verkligen bortskämd.

Nu ska jag försöka vara lite nyttig en stund igen. Eftermiddagarna är lite korta och orken räcker inte alltid till det man tänkt sej men jag försöker väl lägga på ett kol.

1 kommentar:

Grym sjö! sa...

Jag tycker också det är roligt att läsa dina tjejers bloggar OCH din:)
Kramiz